Hvis du gerne vil oddse men du har registreret dig i ROFUS for at få en pause eller totalt udelukke dig fra online pengespil i Danmark, så kan du få svært ved dette. ROFUS-systemet er særdeles effektivt og alle danske betting med licens i Danmark overholder den danske spillelov der er reguleret af Spillemyndigheden i Danmark, hvilket vil sige at hvis du er registreret i ROFUS, så får du ikke spille hos dem.

Afmelding fra ROFUS kan være svært og tage tid, hvis du utålmodig og gerne vil i gang med at oddse i dag, så finder du måske svaret i udenlandske betting sider uden dansk licens, som ikke  leve op til den danske spillelov og dermed kan accepterer danske spillere der er registreret i ROFUS.

I denne guide vil vi hjælpe dig med at finde og vælge trygge udenlandske betting sider uden ROFUS og uden dansk licens, dette er altså betting sider du trygt kan spille hos og som vi har testet og anmeldt.

Udenlandske betting sider uden ROFUS

Herunder kan du finde en liste over udenlandske betting sider uden dansk licens og krav til udelukkelse af spillere der er registreret i ROFUS. Alle betting siderne er testet og anmeldt af vores spileksperter og kan findes i vores bookmaker anmeldelser.

Derfor kan du spille på udenlandske betting sider

Mere end 40.000 danskere er i 2023 registreret i ROFUS, en stor del af disse er registreret med permanent udelukkelse, men for de der blot ønsker en pause, kan ROFUS-systemet være irriterende.

Når man er registreret i ROFUS i Danmark, så er man totalt udelukket fra online og offline pengespil, så godt som systemet tillader det. Dette er for flere spillere ganske frustrerende, da ROFUS-systemet benyttes af mange der blot ønsker en pause og ikke permanent eller længerevarig udelukkelse fra spil.

Når man tilmelder sig ROFUS, får man blot valgmuligheder for perioder man kan være registreret, eksempelvis 6 måneder eller 1 år, du kan på intet tidspunkt afregistrerer dig og komme i gang med at spille, hvis du føler du har opnået det du vil, med din spilpause.

Her er udenlandske betting sider uden dansk licens, med men udenlandsk licens i eksempelvis Malta eller Gibraltar et oplagt valg. Selvom du ikke er sikret på samme måde som med danske betting sider der er licenseret i Danmark, så er det lige så trygt og sikkert som de danske bookmakere, så længe du vælger de rette sider.

Ovenstående liste over udenlandske betting sider uden ROFUS og uden dansk licens, er alle bookmakere og betting sider vi har spillet på, indbetalt og udbetalt penge fra og gennemgået fra A til Å. Dette er altså bookmakere du som dansk spiller, trygt kan spille hos og få dine gevinster udbetalt fra.

Fordele og ulemper ved spil uden om ROFUS

Der er flere fordele og ulemper ved spil uden om ROFUS herunder odds hos udenlandske betting sider uden dansk og uden om ROFUS-systemet. Vi har samlet en lille liste over de vigtigste fordele og ulemper, så du er bedst informeret, før du vælger at spille hos udenlandske betting sider.

Fordele ved udenlandske betting sider

  • Bedre og større bonusser
  • Ind- og udbetaling med kryptovaluta
  • Flere spilmuligheder

Ulemper ved udenlandske betting sider

  • Begrænset med betalingsmetoder
  • Risiko for svindel og snyd
  • Udfordringer med ind- og udbetalinger